Tuesday, April 27, 2010

Mata itu TERPEGUN~

Bila apa2 jenis virus dah menyerang badan..
Selagi kita mampu melawannya..
tak perlulah kita ke hospital..
Tapi kalau dah tersangat tidak tertahan sicknya..
Gerakkanlah diri anda ke sana...

Last time aku admitted lama2 di hospital pon aku dah lupa bila...
kerana aku sangat2 menjauhkan diri n diminta agar dijauhkan sakit yg perlu terlantar itu..

Harini, aku pergi ke hospital menemani anak buahku..khaleef..
Demam itu sudah mengawal diri khaleef itu..
sehari aku disana..nasib lah..
nurse2 disana sangat2lah comel perwatakannya...
alamak..mata aku tak dapat lari..
kenapalah mereka semua putih2...
Putih putih putih...kenapa korang semua putih..
Senyum lak tak ingat..ish2..
Macam manelah patient2 dkat situ taknak balik..
Kerana pemandangan itu sangat BEST!! :p

*Mak aku pon tetibe berkenan nak kenalkan dengan aku..ish2..takde keje..haha