Monday, December 8, 2008

Kisah antartika... :P


Ade yang tertanye2.. dimanekah jam tgn tuan sofar nie…kalo nak ikutkan si bobo nie tau jawapannye di mane( kerna die kongsi rahsianye ngan afdlin nie) hehe…tapi die nak sedapkan cite…die trus senyapjerk…huhu. Naseb cite nie sesedap rasenye…xmenyesal la tengok…mmg sesewel seperti yang dikatekan..Kami (nandos, zira n bobo) begerak ke One Utama pade 6th Dis 08 dari destinasi yang berbeza. Naseb bobo dapat amek aku..kalo xplan aku tgk cite ni sesorunkjela jadinye…pastikan korunk smua tgk cite nie…BEST!!!





Sini dicitekan sedikit sinopsisnye:

Los (Hans Isaac) dan Faun (Adlin Aman Ramlie) merupakan sepasang sahabat yang berhijrah ke Kuala Lumpur untuk mencari rezeki. Mereka membuka perniagaan mencari barang yang hilang dan mula popular. Jasmin (Erra Fazira) mula menghubungi mereka untuk membantunya mencari jam tangan arwah suaminya, Tuan Soffar (Afdlin Shauki). Faun cuba mencari jam tangan tersebut tetapi menyedari kuasanya pudar apabila Jasmin hampir dengannya.





Err….ape yg korunk bedua tau ttg coli??? “soklan yang ditanye jike hendak bekeje dikedai coli tersebut” Ahaha…


Los Dan Faun….


Nape aku cakap cite nie best? kerna dorunk nie blakon agak poyo ( Los n si faun ) n si bobo niela yang akan menentukan sameade cite tuh sonok di tgk or x….kalo bobo nie gelak2 kuat dari awal smpi abes cite..surelah cite nie Hot!! Hehe…. :P

Ranking: HEPI MEAL story…

Setelah puas menonton...thanx 2 Afdlin Shauki kerna citer yg menarik!!!

2 comments:

ContemplatingAlone said...

hkhKHKHKAHKAHKAknape pic aku yg buruk!!! xfair!!! hehhe

nAndOsDorChArD said...

buruk kah? eyh...kachak kan tuh...ngehehe...