Thursday, January 22, 2009

Aku Dan Dia…


Destinasi..destinasi…Membengangkan…tinggal satu stesyen agi ke Subang Jaye time meluncur pulang smalam dlm KTM tersebut…..tetibe ngan suasane yg hujan lebat….keteapi xbegerak tetibe when smpi setia jaye...tepije umah epal hijau nie..

Ngan lautan manusia membanjiri tren tersebut..make setelah lame menanti dlm tren..akhirnye diminta turun… “PeNUMPAng2 diminta turun kerna tren ini mengalami masalah teknikal..trima kasih” Wow!!!

Coz aku ngah duduk dat time..jadila aku antare orunk2 last yg kuar then jadi orunk last gak yg nak rebut next tren platform yg laen..aaHhHH…XDE MOOD trus. Panasje ngan indon2 yg tolak2 mcm ape..ditambah even next tren da pnuh…dorunk tetap menolak bagaikan xde insan dlm tren tuh..xknal erti kasihan….

Kedengaran “ woii…da pnuh ar…kuar arrr trenn..jgn tolak2 arrr”…yg best b4 diz…one Indian Christian nie….da xtahan ditolak ngan seksanye.. “Hey!!! F*** lar….full already lar”

Even everyday aku kene behempas pulas mengejar n pulang menaiki tren…tapi DIA(tren) yg jadi pengangkutan awam aku ari2…sabarjela…

3 comments:

paCat said...

nandos dan tren ~ xpt dipisahkan..aih ~



meh2 naek ngn aku meh...MH 752 next flight ke Nilai perdana..

.liyana. | C E R I A | said...

ktm?memang hampeh.
salu ada masalah.
benci gila.

kalau nek ktm xpenah nk dpt duduk sebab mat2 n minah2 indon yg sibuk nk duduk.

mcm tempat diorang lak buat.
huh.

nAndOsDorChArD said...

nak bwat cane pacat..laenla ko nak tumpangkan aku tetiap pagi..hehe

liyana: ktm mmg membosankan ngan komuniti2 indonitinye...