Wednesday, January 14, 2009

Information bout Malaysia??


Well…sElasa lepas (12 jan 09), aku meluncur menuju ke KL Sentral utk pelancaran Malaysia Info Kiosk yg dikenali ngan E-ryza…ngan mesin ni...smua bleh..nak bayar bil, surf internet, beli prepaid hp, tempah tiket flight or wayang, tgk info bout Malaysia whether tempah hotel ke…or papela….

4 comments:

paCat said...

Ko zohor dan asar kt mana?

nAndOsDorChArD said...

ahaha..pastila aku di office...aku blek dari kl sentral tghari lor...perasmian bwatpe nak lelame...

ContemplatingAlone said...

pacat tanya soalan tentang sembahyang.. alhamdulilah~


PS- NANDOS PON DAH TAK LARRA...

HMMM

nAndOsDorChArD said...

pacat skang da laen..mule pk mase dpn..hehe... :P kan kan?