Friday, January 30, 2009

MasE bErLalu

Ade 1 cite nie…dari kecik smpila bessa..benda nie melarat…dari kecik diajar cara2 nak pegang sudu garpu ngan btulnye di tmpt makan, hinggela da dewase…if nak beli baju pon…akan dipilih mengikut pilihannye…smpila bile da besa pon, if nak kuar parking kete…kite yg bwak kete, dia akan berdiri blakang kete lalu jerit KUAT2..KELUAR3!!!
Bukannye xreti drive…juz die telebey prihatin…

Even Mase da LamE berLalu n Da SeyhaT memBeSAR ngan jAyeNye…smpi bile akan DiLaYan SebEgiNi Rupe… dLm HATI… “aku ni kanak2 agi ke??”

If cenila carenyer…canela nak yakinkan diri sendri..

9 comments:

Hazwan said...

bunyi dia dah macam ayah aku dah, senang je, kau abaikan diorang tu.

Syarifah Nur Athirah said...

mak slalu mcm tu juga..
abah pula lagi la..
oyo0oo..
payah jg jadi sorang je anak pompuan dlm keluarga...
adeh

paCat said...

Rilek nandos ~ aku ade !! hahaha

nAndOsDorChArD said...

korunk pon dlm situasi like dat ea...

hmmm...tapi ni kan...

agak serius la..kalo ari2 agak2 cane??

Syarifah Nur Athirah said...

hmmm...
like my lil bro, he's 20 now.
die dah start jd sgt degil...
which i dun like...
sbb rasenye cam kurang hajar je...
kamu just sabar je la..
dorangkan parents..
tp,
i used to explain this to my mum...
die akan bg alasan why and why and why...but, after sometimes die cam dah fhm sket la
fhm kehidupan kite org as early adults... hee~

paCat said...

Situasi ko ngn aku sama je dos..ko igt kn ?


Kuat beb !! Jadi kuat !! bangun..

nAndOsDorChArD said...

thanx kengkawan kerna memahami cane resipi nak bwat ubi rebus ea dimakan ngan gule n kelape..nyum2... :P

nAndOsDorChArD said...

cik catwoman: hmm..kamu centu ea..thanxla ea coz rerajin kongsi2 cite.. hope2 one day okla nnt.. :p

UNCLE: kamu da ok..xpe..alwiz ade si DIA yg menemani kamu kan.. haha

paCat said...

sape uncle? sape?


aku xterasa pun aku ni uncle..hahahaha