Wednesday, January 28, 2009

KeBebAsaN..

Kalolah sesape leyh tuka ape2 bentuk…

In ape2 binatang shapela...

Ape korunk nak jadi...then normal blek..

Sure memacam leyh jadi dkat dunie nie…

Kalolah Pacat leyh betukar jadi SeEkor Pacat..

Agak2 ape die bwat??

Aku rase die lebey ske jadi piano..then bley bwat2 bunyi kan...hehe..

Tgk newspaper arini jer bwat aku tegelak...

KAMBING DITAHAN KERANA ROMPAKAN BERSENJATA”
Dipetik dari Mega, Utusan Malaysia- 29 Jan 09

LAGOS- Polis di Negeria menahan seekor kambing kerana disyaki terlibat dalam satu rompakan bersenjata, baru2 ini. Penduduk yg mengesyaki haiwan berbulu hitam dan putih itu kepada polis dengan menyatakan pencuri itu telah menukarkan dirinye kepada kambing setelah cuba mencuri kereta Mazda 323.


Itulah kepelikan manusia zaman skang nie..

7 comments:

paCat said...

Aku takkan jadi piano ~ mungkin aku akan jadi paCat yang paling hensem juga berdedikasi serta educated..


Huuuu ~ pas staff aku hilang : cmner aku nk gi keje cmni?

nAndOsDorChArD said...

hoho..cian2. ape ko bwat..byk bedating ea....

paCat said...

Dating hape? Aku gi makan je ngn saladin, xpsal2 masuk je kompleks MAS, tau2 da xde..ampeh ~ huhuhu

Syarifah Nur Athirah said...

hahaha....kelakar gile..kambing??
wuttt??
nak jd cam power puff girl leh tak?
aha...
comel..comel...

nAndOsDorChArD said...

biasela tuh..if dkat nigeria..byk gune sihir..maybe die da pindahkan kambing tuh ke tmpt die then die dpt lari tmpt laen..

power puff sharifah?? hoho..apekah kuase yg anda mampu bwat...

paCat said...

Aku tau ~ msti dia leh wat karipap !!

nAndOsDorChArD said...

ngehehe...karipap sadin...ala2 makcik jual karipap di area Taman ChempaKe..time pose..

pacat pandaila meniru aksi2 macik tesebut...